O nas

Interdent rezkalni center zagotavlja profesionalno rezkanje in 3D tiskanje za zobotehnične laboratorije iz celotnega območja Evropske Unije in vam omogoča dostopne in zanesljive rezkane ali tiskane konstrukcije.

S svojim naborom storitev vašemu zobotehničnemu laboratoriju omogočamo, da se brez dodatnih investicij poslužujete vseh prednosti trenutno razpoložljivih digitalnih delovnih procesov na trgu dentalne industrije ter tako zmanjšate svoje stroške in najpomembneje, izboljšate kakovost in produktivnost svojega dela.

 

Interdent rezkalni center odlikuje: 

Natančnost
Zagotavljamo vam visoko natančno tehnologijo, tako za design, kot za samo izvedbo ter uporabo certificiranih izdelkov z LOT številko za sledljivost.

Enostavnost
Enostaven visoko tehnološki proces. V rezkalni center lahko pošljete dokument v obliki STL formata ali v obliki fizičnega modela, ki mora biti ustrezno pripravljen.

Fleksibilnost
Na voljo so različni materiali v različnih debelinah za različne indikacije. Material: CoCr, Ti5, Zr, Zr HT, Zr Multilayer in Smile Multilayer, PMMA in PMMA Multilayer, Pink, Transparent ter X-ray, steklo-keramika, litijev disilikat, …

Odprt sistem
Naša storitev je odprtega tipa, saj lahko sprejmemo datoteke različnih sistemov, ki so na voljo v STL formatu.

Dostava
STL datoteka ali model, ki prispe do 12.00 ure je obdelan v roku 48h. Ne velja za sobote, nedelje in praznike. Čas dostave je naveden v ceniku in je odvisen od splošnih pogojev dostavljavca.

Naročilo
Če želite poslati datoteko v STL formatu, lahko naročilo izvedete preko spletne naročilnice tukaj ali elektronskega naslova cadcam@interdent.cc. Za naročilo skeniranja in/ali dizjaniranja fizičnega modela je potrebno model poslati na naslov Interdent d.o.o., Rezkalni center, Opekarniška cesta 26, 3000 Celje, Slovenija.

Cenik storitev
Za cenik storitev pišite na e-mail cadcam@interdent.cc ali pokličite na telefonsko številko

CAD/CAM center:

T: 03 425 62 43

T: 03 425 62 38

M: 041 391 817

E: cadcam@interdent.cc

Ortodontija:

M: 041 311 799

E: ortho@interdent.cc